RAMRAM, Strana 5
Používá se na těstoviny, těstovinové saláty, špagety
Klasická směs určená především do salátů, na drůbež a do bylinkových omáček a octů
Rozmarýn se používá do masitých pokrmů, ke kuřatům, do rajčatové omáčky, chlebů, plněné zeleniny, na pizzu, ke gratinovaným bramborám, do jablečného rosolu
Skořice celá se používá do horkých nápojů. Aromatická odrůda Cinnamomum chinensis – skořice Cassia
Skořice mletá se hodí do slaných a sladkých pokrmů
Koření na přípravu svařeného vína, kompotů a punčů
Směs se používá pro nakládání svíčkové, zvěřiny, pečených mas a drůbeže
Šafrán můžeme použít do rybich popokrmů, hlavně v kombinaci s česnekem, k drůbežímu a hovězímu masu, do rajské omáčky, do sladkých pokrmů a biskvitů.
Šalvěj řezaná se používá ve směsi s cibulí do drůbežích nádivek
Mírně ostrá indická směs pro rožnění kuřat a jiných druhů masa na jehle (ryby, kotlety, králík, jehněčí maso atd.), na pečená masa, směs dodává pokrmům...
Stránka 5 z 6 - 101 položek celkem