RAMRAM, Strana 3
Nachází uplatnění při přípravě minutek, polévek, omáček, luštěnin, rýže, drůbeže i ryb
Nachází uplatnění při přípravě minutek, polévek, omáček, luštěnin, rýže, drůbeže i ryb
Kmín celý se hodí na chleby, pečivo, zeleninu (zvláště brambory), zelí, mrkev a houby, klobásy, tučné vepřové maso, kachnu a husu
Kmín drcený se hodí na chleby, pečivo, zeleninu (zvláště brambory), zelí, mrkev a houby, klobásy, tučné vepřové maso, kachnu a husu
Kmín římský celý se používá do nakládané zeleniny, zelí, do mexických a severoafrických pokrmů, do kari, k dušenému masu, měkkým sýrům, do klobás a...
Kmín římský mletý se používá do nakládané zeleniny, zelí, do mexických a severoafrických pokrmů, do kari, k dušenému masu, měkkým sýrům, do klobás a...
Používá se v mexické, indické a thajské kuchyni do omáček, dresingů, na drůbeží a skopové maso. Plody koriandru se využívají v kuchyni už od starověku, mají...
Koriandr mletý se používá do polévek, dušených pokrmů, kari, opékaných směsí, zeleninových pokrmů, salátů, k rybám a drůbeži, do jogurtů, čatní, chuťových...
Kurkuma se používá do směsi kari koření, k nakládané zelenině, do čatní, vajec na kyselo, fazolových a čočkových pokrmů, k drůbeži, rybám, korýšům, zelenině
Mírně pálivá směs se zelenou petrželkou na pečení a grilování drůbeže. Lze též použít na ryby, jehněčí a skopové maso.
směs koření bez glutamanu
Směs na přípravu klasického guláše, ale i do polévek a omáček, pod pečená a dušená masa.
Směs na přípravu klasického guláše, ale i do polévek a omáček, pod pečená a dušená masa. MIN. TRVANLIVOST - 06/2024 - K DISPOZICI 1 KS
Majoránka se používá do polévek, bramborových pokrmů, do salátových zálivek, při přípravě drůbeže, zvěřiny, omáček. Do pokrmů s fazolemi, lilky a těstovinami
Směs je určená k nejrozmanitějším úpravám mletého masa. Použít se dá také do masových a zeleninových náplní (pečené papriky) a také do masových či játrových...
Muškátový květ mletý se hodí do slaných i sladkých pokrmů
Stránka 3 z 6 - 101 položek celkem