RAMRAM, Strana 2
Estragon se používá do klasické francouzské kuchyně
Fenykl se používá do chlebů, pikantních sučenek, klobás, kořeněných masových směsí, do kari, do pokrmů se zelím a jablkových koláčů, také s rybami jako je...
Garam masala je známá, velice aromatická indická směs
Směs koření se používá na přípravu steaku na otevřeném ohni, na pečená a dušená masa
Hořčice bílá se používá k nakládání zeleniny, k nakládání ryb, k pečenému masu
Semena černé hořčice mají ostrou štiplavou chuť
K dušenému hovězímu, jehněčímu a vepřovému masu, do vánočních nákypů, sekaného masa, perníčků, kořeněných či ovocných koláčů, k nakládané zelenině, do...
Do rajčatových omáček, k cibuli, avokádu, fazolím a čočce, do jemných sýrů, klobás, dušeného masa, k cukrové kukuřici, drůbeži, rybám a mořským korýšům
Chlebové koření se používá do chleba, pečiva, slaných těst
Kmín drcený, koriandr mletý, fenykl drcený, cibule smažená, česnek drcený, paprikové floky
Kardamom mletý se používá v pikantní a sladké kuchyni
Kardamom se používá do dortů, sladkého pečiva, likérů, kávových nápojů, kari pokrmů, pilafů, při nakládání sleďů, do masitých pokrmů, punče, kořeněného vína,...
Nachází uplatnění při přípravě minutek, polévek, omáček, luštěnin, rýže, drůbeže i ryb
Nachází uplatnění při přípravě minutek, polévek, omáček, luštěnin, rýže, drůbeže i ryb
Stránka 2 z 6 - 101 položek celkem