Rapunzel Bio Agar Agar, 60g - AKCE EXPIRACE
Klasický prostředek na želírování Agar (jinak též agar-agar) je přírodní polysacharid s vysokou gelující schopností, který se vyrábí z červených mořských řas rodů Floridae a Gelidium.
MIN. TRVANLIVOST - 05/2023 - K DISPOZICI 2 KS
Kategorie: | Želírovací prostředky |
---|
V potravinářství se agar používá k ochucování, jako stabilizátor i zahušťovací prostředek a v mnoha výrobcích asijských kuchyní od cukrářských a pekařských výrobků až po mražené dezerty, různá želé, dorty, pudinky dle Vaší kulinářské fantazie.
Složení: Želírovací prostředek: Agar Agar. *Produkt ekologického zemědělství
Ekologická produkce: Zemědělská produkce mimo EU
Nutriční hodnoty:
Energetická hodnota: 775 kJ (191 kcal) na 100 g.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář