Mandlový protein BIO 200g NATU
Mandlový protein je stvořený pro všechny, kteří chtějí snadno navýšit příjem bílkovin - pro sportovce, vegany i vegetariány. Vyrábí se mechanickým lisováním blanšírovaných mandlí, má krémovou chuť a konzistenci. Neobsahuje lepek ani laktózu a oproti syrovátkovým proteinům je lépe stravitelnější.
Kategorie: | NOVINKY |
---|
Mandlový protein se získává mechanickým lisováním loupaných mandlí. Během tohoto procesu se částečně oddělí tuk, který se využívá na výrobu mandlového oleje a sacharidy. Vzniklá pasta se dále suší a rozemele na jemný prášek.
Mandlový protein mimo kvalitního spektra bílkovin je bohatý na obsah vlákniny.
Použití:
Dávkování je velmi individuální a je třeba zohlednit fyzickou aktivitu. Doporučujeme použít 1-2 polévkové lžíce (15–30 g) denně. Z jedné dávky (30 g) dostane 14 g bílkovin.
TIP: Mandlový protein rozmíchejte ve svém oblíbeném smoothie nebo ho přidejte do snídaňových kaší, jogurtů, müsli či do těsta při pečení. V receptech můžete nahraďit část mouky mandlovým proteinem. Obohatí těsto chuťově i nutričně.
Věděli jste že?
V jedné mandli je 0,25 g proteinu? K získání 14 g mandlového proteinu byste museli sníst cca 60 mandlí.
- BIO a RAW kvalita
- vysoký obsah bílkovin (cca 50 g ve 100 g)
- neobsahuje lepek ani laktózu
- vhodný pro vegany i vegetarián
Energetická hodnota | 1672 kJ / 400 kcal |
---|---|
Tuky | 15,5 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 8,7 g |
Sacharidy | 8 g |
- z toho cukry | 6 g |
Vláknina | 14,2 g |
Bílkoviny | 50,3 g |
Sůl | 0,02 g |
Země původu: Španělsko
OBSAH: 200 g
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.