Tymián 15 g RamRam
Tymián se používá do tepelně upravovaných pokrmů, zvláště do dušených pokrmů a polévek, nepostradatelný je do svíčkové omáčky, ke smažené nebo pečené zelenině, do rajčatové omáčky, nádivek, k pečené drůbeži, grilovanému nebo pečenému masu, do chlebů a omáček.
Kategorie: | KOŘENÍ -SOLI - SODA - DOCHUCOVADLA |
---|
Tymián se používá do tepelně upravovaných pokrmů, zvláště do dušených pokrmů a polévek, nepostradatelný je do svíčkové omáčky, ke smažené nebo pečené zelenině, do rajčatové omáčky, nádivek, k pečené drůbeži, grilovanému nebo pečenému masu, do chlebů a omáček.
Použitá část rostliny
suchá směs natě, lístků a květenství
Vztah ke zdraví - Mateřídouška úzkolistá - Zahradní tymián
- Normální funkce močové soustavy
- Normální funkce dýchacího systému
- Normální trávení
Recept na tymiánový sirup pro normální dýchání:
15 g tymiánu, 200 g cukru. 250 ml vody.
Vodu s cukrem vaříme na mírném ohni 20 minut, poté z plotýnky sundáme a vmícháme tymián. Necháme louhovat do vychladnutí a poté zcedíme. Po lžičce podáváme cca 5x denně. Uchováváme ve skleničce v chladu a temnu zhruba 3 měsíce.
Bez Glutamanu
Balení 15 g
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.