Koriandr celý 20 g RamRam
Používá se v mexické, indické a thajské kuchyni do omáček, dresingů, na drůbeží a skopové maso. Plody koriandru se využívají v kuchyni už od starověku, mají nasládlou chuť a citrusovou vůni. Jsou součástí mnoha kořenících směsí. Je vhodný na drůbeží maso, ryby a mořské dary, do polévek a omáček, do luštěnin a na zeleninu. Využívá se v pekařském a likérnickém průmyslu. Plody koriandru napomáhají zažívání, povzbuzují střevní peristaltiku a uvolňují křeče. Mají příznivý vliv na nervovou soustavu a podporují funkci slinivky.
Kategorie: | KOŘENÍ -SOLI - SODA - DOCHUCOVADLA |
---|
Použitá část rostliny - sušené plody.
Kuchyňské použití: do polévek, dušených pokrmů, kari, opékaných směsí, zeleninových pokrmů, salátů, k rybám a drůbeži, do jogurtů, čatní, chuťových přísad a rajčatových omáček.
Lékařské použití: koriandr má antibakteriální vlastnosti, přidává se do přípravků proti kolice, neuralgii a revmatismu.
Obsah: 20 g
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.