Laurus nobilis
Bobkový list je základní chuťovou přísadou mnoha klasických omáček. Používá se k ochucení darů moře, drůbeže, masa, rýže, zeleninových jídel, k nakládání okurek, hub. Přidává se do dušených jídel, marinád a minutek. Dále do polévek a omáček, zejména smetanových a rajské, též k nakládání hub a zeleniny.
Použitá část rostliny
Složení: sušený list vavřínu
Vztah ke zdraví: vavřín pravý / bobkový list
- Snížení patogenních mikroorganismů
- Antioxidant
- Normální funkce oběhové soustavy
- Hojení ran
Bez Glutamanu
Balení 10g
Tato série se vyznačuje mimořádnou kvalitou jednotlivých koření a velmi příznivou cenou v poměru k hmotnosti. Všechno koření je bez glutamanu sodného.
Fotografie suroviny je pouze ilustrační, skutečný vzhled se může mírně lišit podle konkrétní šarže.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.