LOPUCH kořen, 50 g GŘEŠÍK
Odvar z lopuchového kořene má potopudné i močopudné účinky. Je možné ho využít při onemocněních ledvin (výskyt ledvinových kamenů), při „pálení žáhy“, cukrovce, dně, ale i formou obkladů z listů při revmatických bolestech kloubů ,nebo při léčbě ekzémů či hnisajících dlouho se hojících ran.
Kategorie: | KÁVY, ČAJE A KAKAO |
---|
Radix bardanae
Příprava odvaru (platí pro plody, semena, kořeny a kůry):
Jedna čajová lžička se vsype do 1/4 litru studené vody, přivede se k varu a nechá se krátce povařit. V zakryté nádobě se nechá 15 minut odstát a scedí se.
Odvar se připravuje vždy čerstvý. Pije se 1 - 2 x denně.
Obsah: 50 g
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář