Ghí - ghi přepuštěné máslo 500ml GRIZLY
Výroba z českého másla. Je důkladně přepouštěné na výživově bohatý tuk, který má vysoký kouřový bod a dlouhou dobu trvanlivosti.
Kategorie: | GHÍČKO |
---|
GRIZLY Ghí přepuštěné máslo 500 ml
Ghí neboli přepuštěné máslo nebo také šmelc je čistý mléčný tuk, který se připravuje velice pomalým přepouštěním másla. Při této proceduře se z másla odpařuje voda a vznikající pěna, ve které jsou mléčné bílkoviny, cukry a další látky, které obsahuje běžné máslo. Výsledným produktem je opravdu čistý tuk, který má žlutou barvu a lahodnou máslovou vůni. Ghí má vysoký kouřový bod, který se pohybuje okolo 240 °C, při pečení nebo smažení nedochází k přepalování.
Použití: Ghí má velmi podobné využití jako klasické máslo. Skvěle se hodí na základy polévek, omáček a jíšek. Použijte ghí při restovaní zeleniny, nebo jím pokrmy naopak na závěr potřete, na zjemnění chuti. Ghí si můžete vzít s sebou i když cestujete, protože jej není nutné uchovávat v lednici.
- Administrativní zařazení: Máslo - čistý máselný tuk
- Složení: Bezvodý máselný tuk 99,5%.
- Země původu: Česká republika
- Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě.
- Balení: Skleněná dóza se šroubovacím víčkem.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.