Proteinová OVESNÁ kaše bezlepková 500 g GREENFOOD NUTRITION
Ovesné Proteinové kaše jsou hotové instantní směsi s nízkým obsahem cukru a vysokým obsahem proteinu (40 %) určené pro přípravu chutných kaší, které jsou vyrobeny z prvotřídních evropských surovin. I bez stabilizátorů, konzervantů a chemických aromat, se nám podařilo dosáhnout vynikající chuti a zachovat maximální nutriční hodnotu.
Kategorie: | DOPLŇKY STRAVY |
---|
Ovesné Proteinové kaše jsou hotové instantní směsi s nízkým obsahem cukru a vysokým obsahem proteinu (40 %) určené pro přípravu chutných kaší, které jsou vyrobeny z prvotřídních evropských surovin. I bez stabilizátorů, konzervantů a chemických aromat, se nám podařilo dosáhnout vynikající chuti a zachovat maximální nutriční hodnotu. Proteinové kaše jsou založeny na německém značkovém Whey proteinu Lactomin®, bílku z podestýlkového chovu od německého výrobce Ovobest a komplexních sacharidech pocházejících z bezlepkových ovesných vloček, které mají nízký glykemický index a energie se z nich uvolňuje pomaleji.
Proč jsme použili i protein z vaječného bílku? Odpověď je jednoduchá, má skvělé nutriční hodnoty, takřka nulový obsah cukrů a minimální obsah sacharidů. Naše Proteinová ovesná kaše s nízkým obsahem cukru je skvělá i jako dietní strava při redukčních dietách.
Instantní, drcené ovesné bezlepkové vločky dovážíme z Anglie, jsou vyrobeny ze speciální odrůdy ovsa, která vychází z původní anglické bezlepkové odrůdy, známé tisíce let, která má sice nižší výnosy, ale vyznačuje se jemnou chutí a výbornou stravitelností.
Pokrmy připravené z těchto vloček mají velmi jemnou a krémovou konzistenci, proto je často a s oblibou používají i lidé, kteří netrpí alergií na lepek. Ovesná kaše nás zasytí na delší dobu a zároveň pomáhají krotit chutě na sladké v pozdních odpoledních hodinách. Živiny v proteinových kaších jsou v optimálním poměru bez nežádoucího vysokého obsahu tuků, který je mnohdy součástí Low Sugar potravin.
Proteinová ovesná bezlepková kaše v bodech:
- Bez lepku
- vysoký obsah vlákniny
- 20 g proteinů v každé porci (50g).
- Pouze 170 kcal v jedné porci.
- Low Sugar - nízký obsah cukrů.
- Bez konzervantů, chemických barviv a stabilizátorů.
- Použita pouze přírodní aroma a přírodně identická aroma.
Návod na přípravu: 50 g (2 odměrky) zalijte potřebným množstvím horké vody nebo mléka, dobře promíchejte a nechte 2 minuty stát. Množství vody nebo mléka přizpůsobte podle požadované hustoty kaše.
Výživové údaje ve 100g | banán | kakao | vanilka | natural |
Energetická hodnota (kJ) | 1442 | 1435 | 1442 | 1442 |
Energetická hodnota (kcal) | 340 | 339 | 340 | 340 |
Tuky | 1,5 | 2 | 1,5 | 1,5 |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 0,6 | 0,9 | 0,6 | 0,6 |
Sacharidy | 38,5 | 37 | 38,5 | 38,5 |
- z toho cukry | 2,7 | 2,6 | 2,7 | 2,7 |
Vláknina | 5,1 | 6,9 | 5,1 | 5,1 |
Bílkoviny | 40,7 | 40 | 40,7 | 40,7 |
Sůl | 0,2 | 0,2 | 0,2 | 0,2 |
Složení:
Banán: Ovesná mouka bezlepková (44 %), mléčný proteinový koncentrát (MPC) (31 %), ovesné vločky bezlepkové (12 %), sušený bílek (9 %), aroma banán, sladidlo sukraloza.
Natural: Ovesná mouka bezlepková (44 %), mléčný proteinový koncentrát (MPC) (31 %), ovesné vločky bezlepkové (12 %), sušený bílek (9 %), sladidlo sukraloza.
Kakao: Ovesná mouka bezlepková (44 %), mléčný proteinový koncentrát (MPC) (31 %), ovesné vločky bezlepkové (12 %), sušený bílek (9 %), kakaový prášek (4%), aroma banán, sladidlo sukraloza.
Vanilka: Ovesná mouka bezlepková (44 %), mléčný proteinový koncentrát (MPC) (31 %), ovesné vločky bezlepkové (12 %), sušený bílek (9 %), kakaový prášek, aroma vanilka, sladidlo sukraloza.
GMO: Výrobek v souladu s požadavky Nařízení (ES) 1829/2003 a 1830/2003 neobsahuje GMO a nebyl vyroben z geneticky modifikovaných surovin.
Ionizace: Výrobek nebyl ošetřen pomocí ionizujícího záření, jak je definováno ve Směrnici Evropského parlamentu a Rady č. 1999/2/ES ve znění Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1137/2008.
Výroba je certifikována podle ISO 22000:2018
Balení: 500 g
Počet porcí: 10
Upozornění na obale:
Skladujte na suchém a chladném místě. Chraňte před přímým slunečním zářením.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.