Cibule BIO prášek 100 g BRAINMAX

Cibuli známe jako základ většiny našich pokrmů a je nepostradatelnou součástí evropské kuchyně. BrainMax Pure cibulový prášek má štiplavou chuť a je vhodný jak k dochucení pokrmů, tak pro své pozitivní přínosy pro naše zdraví. Aktivní látky, které cibule obsahuje výrazně podporují cévní systém (prevence aterosklerózy), taktéž vylučování vody z organismu a kromě toho působí jako antioxidant, který chrání naše buňky před poškozením a posiluje naši přirozenou obranyschnopnost. Mimo to optimalizuje hladinu cukru v krvi a podporuje metabolismus tuků.

Cibule v prášku pochází z ekologického zemědělství, kdy nebyly použity žádné pesticidy ani jiné škodlivé látky a prášek je tak v BIO kvalitě. Neobsahuje žádné konzervanty, přidané látky ani umělá aromata.

Momentálně není k dispozici
Kód: 86-627
Značka: BRAINMAX
99 Kč / ks

Cibule BIO prášek, 100 g

Cibule tvoří velkou většinu základů našich jídel. Kromě využití v kuchyni má spoustu přínosů pro zdraví.Obsahuje vitamíny B1, B2 a C, ale i řadu minerálních látek. Jednou z hlavních výhod jsou i přínosy pro zdraví, protože podporuje vylučování vody z organismu, podporuje cévní systém, je tak výborná jako prevence proti ateroskleróze a při pocitu "těžkých nohou". Kromě toho optimalizuje hladinu lipidů (tuků) v krvi a působí jako silný antioxidant, který nejen že chrání naše buňky před poškozením, ale také podporuje imunitní systém. Je vhodná potravina pro diabetiky, protože optimalizuje hladinu cukru v krvi. Prášek je výborný k dochucení polévek, omáček, salátů nebo pomazánek a dokonale tak nahradí čerstvou cibuli.

Cibule BIO v prášku je:

  • 100% surovina v BIO kvalitě.
  • Antioxidant
  • Podpora cévního systému
  • Optimalizace hladiny krevního cukru
  • Metabolismus tuků
  • Vylučování vody z organismu

 
Zajímavé recepty:

Krůtí kousky s kapustičkou v kokosovém mléce

brainmax-recepty-image (49)


Složení:

Postup:

V osolené vodě povařte kapustičky, aby trochu změkly. Na ghí osmahněte krůtí kousky, osolte, přidejte grilovací koření a tymián. K masu přihoďte změklé kapustičky a nechte je spolu s masem opéct. Jakmile se kapustičky opečou, přilejte kokosové mléko, dochuťte lžičkou česneku, cibule a přidejte dle chuti sůl a pepř. Nechte 15 min probublat a můžete servírovat.

 

Penne s kešu omáčkou a červenou paprikou

brainmax-recepty-image (50)


Složení:

Postup:

 

Kešu ořechy nechte namočit minimálně 2 hodiny, nejlépe přes noc. Těstoviny uvařte v osolené dle návodu. Na pánvi osmahněte na olivovém oleji nakrájené papriky s česnekem, špetkou solí a tymiánem. Do mixéru dejte namočené kešu ořechy, osmahnutou směs z pánve a cca 150 ml vody z těstovin (množství vody upravte dle hustoty omáčky). Přidejte lahůdkové droždí, sušenou cibuli, citronovou šťávu a sůl, pepř dle chuti. Vše společně rozmixujte na hladkou omáčku. Na závěr prohřejte omáčku s těstovinami a je hotovo.

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: