FAZOLE mungo BIO 500 g ALLNATURE
BIO mungo fazole určené k celoročnímu klíčení. Chuťově připomínají zelený hrách. Jsou nezbytnou součástí indické a čínské kuchyně. Jsou vhodné k přímé konzumaci, do salátů nebo jako přísada do rozličných jídel. Mají jemně kořeněnou chuť.
Kategorie: | DOMÁCNOST |
---|
Fazole mungo v BIO kvalitě jsou malé fazolky olivově zelené barvy se specifickým aroma. Setkáme se s nimi především v indické a čínské kuchyni. Obsahuje bílkoviny, vitamíny skupiny B a minerální látky, a to především hořčík, vápník a draslík. Lze je konzumovat jako přílohu, ještě lépe je ale přidat je do nejrůznějších rizot, polévek či karbanátků.
Použití:
Fazole předem namočte na cca 2-3 hodiny. Důkladně propláchněte, vložte do hrnce se studenou vodou a přiveďte k varu. Vařte zhruba 25 minut, dokud nezměknou. Fazole mungo solte až po uvaření, předejdete tak jejich ztvrdnutí.
Upozornění:
Alergeny: Může obsahovat stopy lepku, arašídů, sezamu a skořápkových plodů.
Složení:
Fazole mungo.
Výživové údaje na 100 g:
Energetická hodnota |
1315 kJ/314 kcal |
Tuky |
1,2 g |
Sacharidy |
42 g |
Bílkoviny |
24 g |
Sůl |
0,04 g |
Obsah:
500 g
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.