Kokosový cukr 500g BRAINMAX
Kokosový cukr se získává z nektaru květů kokosové palmy, který se nechá zkrystalizovat.
Kokosový cukr je bohatý na inulin, což je přírodní prebiotikum, které je prospěšné pro střevní mikrobiom. Pomáhá vyživovat zdraví prospěšné bakterie a tím je pro nás daleko větším přínosem pro náš mikrobiom než řepný cukr.
Kategorie: | Cukry |
---|
Po získání dostatečného množství nektaru se za optimální teploty odstraní veškeré škodlivé prvky, které by mohl obsahovat. Až poté dochází ke krystalizaci. Kokosový cukr má nízký glykemický index (35), takže nezvyšuje tolik hladinu krevního cukru jako bílý cukr a tím je vhodný k slazení i pro diabetiky.
Nektar z květů kokosové palmy
Kokosový cukr se získává z nektaru květů kokosové palmy, který se nechá zkrystalizovat. Po získání dostatečného množství nektaru se za optimální teploty odstraní veškeré škodlivé prvky, které by mohl obsahovat. Až poté dochází ke krystalizaci. Výsledkem je kokosový cukr v BIO kvalitě pocházející z kontrolovaného ekologického zemědělství.
Výživové hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 1640 kJ / 385 kcal |
Tuky | < 0,1 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | < 0,1 g
|
Sacharidy | 92,4 g |
- z toho cukry | 87 g |
Vláknina | < 1,7 g |
Bílkoviny | 9,3 g |
Sůl |
|
Složení: BIO Kokosový cukr
Původ: Indonésie
Distributor: BRAINMARKET s.r.o., Hladnovská 83/93, Ostrava
Skladování: Při pokojové teplotě, na suchém a tmavém místě.
Obsah: 500g
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.