Kokosový cukr 250g BRAINMAX

Kokosový cukr se získává z nektaru květů kokosové palmy, který se nechá zkrystalizovat. 

Kokosový cukr je bohatý na inulin, což je přírodní prebiotikum, které je prospěšné pro střevní mikrobiom. Pomáhá vyživovat zdraví prospěšné bakterie a tím je pro nás daleko větším přínosem pro náš mikrobiom než řepný cukr.

Skladem
Kód: 47227
Značka: BRAINMAX
79 Kč / ks

Po získání dostatečného množství nektaru se za optimální teploty odstraní veškeré škodlivé prvky, které by mohl obsahovat. Až poté dochází ke krystalizaci. Kokosový cukr má nízký glykemický index (35), takže nezvyšuje tolik hladinu krevního cukru jako bílý cukr a tím je vhodný k slazení i pro diabetiky.

Nektar z květů kokosové palmy

Kokosový cukr se získává z nektaru květů kokosové palmy, který se nechá zkrystalizovat. Po získání dostatečného množství nektaru se za optimální teploty odstraní veškeré škodlivé prvky, které by mohl obsahovat. Až poté dochází ke krystalizaci. Výsledkem je kokosový cukr v BIO kvalitě pocházející z kontrolovaného ekologického zemědělství.

Výživové hodnoty na 100 g

Energetická hodnota 1640 kJ / 385 kcal
Tuky < 0,1 g
- z toho nasycené mastné kyseliny < 0,1 g
 
Sacharidy 92,4 g
- z toho cukry 87 g
Vláknina < 1,7 g
Bílkoviny 9,3 g
Sůl
 
0,43 g

 

Složení: BIO Kokosový cukr

Původ: Indonésie

Distributor: BRAINMARKET s.r.o., Hladnovská 83/93, Ostrava

Skladování: Při pokojové teplotě, na suchém a tmavém místě.

Obsah: 250g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola