Paštika PATIFU bazalka a česnek 100 g VETO ECO
PATIFU paštika s česnekem a bazalkou je pomazánka rostlinného původu vhodná jak pro vegany, vegetariány, tak třeba pro celiaky nebo diabetiky. Je chutnou součástí zdravého jídelníčku jako náhrada masa. Navíc se jedná o český výrobek, který neobsahuje glutamáty ani konzervanty, a přesto se díky praktickému balení hodí na dovolenou, do práce nebo do školy.
Kategorie: | BIO POTRAVINY - POTRAVINY |
---|
Specifikace
PATIFU paštika se z 1/4 skládá z tofu, které si společnost Veto sama vyrábí a ještě za čerstva přidává do pomazánek. Veto se výrobě tofu věnuje již přes 20 let a používá zásadně certifikovanou a testovanou sóju bez genetické modifikace.
Kromě tofu jsou v produktu také kvalitní brambory pro pastózní strukturu a tuzemský řepkový olej. Dále obsahuje celer, česnek, bazalku, smaženou cibulku a droždí pro jemnou chuť. Produkt vydrží bez chlazení dlouho dobu trvanlivý, takže ani při pokojové teplotě se na něm nevytváří žádná vrstva tekutého tuku. PATIFU paštika se vyrábí v mnoha různých variacích a vy si můžete vybrat dle chutě.
Tipy a recepty na použití paštiky PATIFU bazalka a česnek:
- dipy - v mixéru můžete paštiku rozmixovat například s jogurtem a podávat jako dip k pečeným bramborům či zelenině
- pomazánka - pečivo namazané s touto paštikou stačí ozdobit kousky zeleniny
- zálivka na salát - přidejte trochu této paštiky do domácí zálivky z citrónové šťávy a olivového oleje a už ji dál nemusíte kořenit, stačí pořádně rozmíchat
Složení
Voda, TOFU 22 % (SÓJA, nigari), rostlinný olej, brambory, droždí, drožďový extrakt, CELER, bazalka 1 %, česnek 1 %, koření, zahušťovadla: karagenan, guma guar.Příprava
Určeno k přímé spotřebě.Nutriční složení
Kalorická hodnota/energie (na 100ml):753kJ/180kcal. Tuky: 15 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 1,1 g. Sacharidy: 5,4 g. z toho cukry: 0,7 g. Bílkoviny: 5,3 g. Sůl: 1,3 g
Doplňkové informace
Skladování: Skladujte v 2–27 °C. Po otevření ihned spotřebujte.
Legislativní zařazení: Sterilovaný sójový výrobek - konzerva.
Obsah
100 g
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.