Kakaové máslo BIO NATURAL 500 g ČKOLÁDOVNA TROUBELICE
Kakaové máslo BIO má výraznou čokoládovou vůni.
Kategorie: | BIO POTRAVINY - POTRAVINY |
---|
Detailní popis produktu
Lisováním rozdrcených nepražených kakaových bobů, resp. kakaové hmoty, vzniká kakaové máslo.
Kakaové máslo se používá na zjemnění chuti čokolády při její výrobě. Kakaové máslo BIO lze použít také na pečení, vaření a smažení (sladkých a slaných pokrmů). Kakaové máslo se používá i v kosmetice na velmi suchou pleť a různá kožní onemocnění.
Výhodou kakaového másla je jeho odolnost vůči vysokým teplotám (cca 200°C).
Má výraznou čokoládovou vůni.
POZN.: Při výrobě kakaových produktů (hmota, máslo, prášek) nedochází při jejich zpracování k teplotě vyšší než 42 st.
Výživové údaje na 100 g:
Energetická hodnota | 3700 kJ (899 kcal) |
tuky | 99,81 g |
z toho: nasycené mastné kyseliny | 59,48 g |
sacharidy | 0,2 g |
z toho: cukry | <0,40 g |
bílkoviny | <0,20 g |
sůl | <0,005 g |
Sůl je v potravině obsažena v důsledku přirozeně se vyskytujícího sodíku.
Balení: 500 g
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.