AGÁVE - agávový sirup BIO RAW PREMIUM Wolfberry 400 ml
Agáve sirup BIO RAW Premium Wolfberry je zdravá alternativa sirupů a různých sladidel s lahodnou a jemnou chutí. Agávový sirup Premium je navíc mnohem sladší než med či cukr a přitom má nízký glykemický index.
Kategorie: | BIO POTRAVINY - POTRAVINY |
---|
Agáve sirup Premium je medové konzistence s lehce odlišnou chutí a nižším glykemickým indexem ve srovnání s běžným sirupem z Agáve.
Sirup z Agáve je 100% přírodní sladidlo, které neobsahuje žádná chemické aditiva, ani sukralózu,což je běžná přísada čekankových sirupů. To ocení všichni, kteří vyhledávají zdravou alternativu a vyhýbají se vyšší koncentraci cukru. Jde o sladkou šťávu z kaktusu, která vyteče z listů po jejich naříznutí. Dobře se tráví a díky vysoké koncentraci fruktózy ho stačí použít v malém množství.
Agávový sirup obsahuje 65 procent fruktózy, jedná se tedy o sladidlo s největším podílem tohoto cukru. Právě proto má nízký glykemický index. Díky tomu dodává tělu energii na delší dobu a pomáhá udržovat stejnou hladinu cukru v krvi.
Sirup navíc obsahuje malé množství inulinu, který může podpořit zdravou střevní mikroflóru a správnou činnost střev. Sladicí složka inulin má také probiotický efekt, který se může podílet na tvorbě správných bakterií v našich střevech.
Agáve sirup lze použít kdekoli, kde je potřeba cukru či medu, ale důležité je poznamenat, že se postačí poloviční množství. Sirup z agáve můžeme použít při pečení, doslazování kaší, kávy, čaje nebo zálivek na salát, ale také se výborně hodí k výrobě domácích limonád, zmrzlin či džemů.
Nutriční hodnoty ve 100g
Energie: 1200 kJ/ 297 kcal; Tuky: 0 g; z toho nasycené mastné kyseliny: 0 g; Sacharidy: 71,0 g; z toho cukry: 71,0 g (fruktóza >65%, glukóza < 26%); Vláknina: 5,7 g; Bílkoviny: 0 g; Sůl: 0,06 g
Alergeny
Bez alergenů
Skladování
Skladujte v suchu a temnu. Sirup má dlouhou životnost. V suchém prostředí a 10 °C až 35 °C je možné jej skladovat až tři roky.
Země původu
Mexiko
Obsah
540 g/400 ml
Sirup z Agáve je 100% přírodní sladidlo, které neobsahuje žádná chemické aditiva, ani sukralózu,což je běžná přísada čekankových sirupů. To ocení všichni, kteří vyhledávají zdravou alternativu a vyhýbají se vyšší koncentraci cukru. Jde o sladkou šťávu z kaktusu, která vyteče z listů po jejich naříznutí. Dobře se tráví a díky vysoké koncentraci fruktózy ho stačí použít v malém množství.
Agávový sirup obsahuje 65 procent fruktózy, jedná se tedy o sladidlo s největším podílem tohoto cukru. Právě proto má nízký glykemický index. Díky tomu dodává tělu energii na delší dobu a pomáhá udržovat stejnou hladinu cukru v krvi.
Sirup navíc obsahuje malé množství inulinu, který může podpořit zdravou střevní mikroflóru a správnou činnost střev. Sladicí složka inulin má také probiotický efekt, který se může podílet na tvorbě správných bakterií v našich střevech.
Agáve sirup lze použít kdekoli, kde je potřeba cukru či medu, ale důležité je poznamenat, že se postačí poloviční množství. Sirup z agáve můžeme použít při pečení, doslazování kaší, kávy, čaje nebo zálivek na salát, ale také se výborně hodí k výrobě domácích limonád, zmrzlin či džemů.
Nutriční hodnoty ve 100g
Energie: 1200 kJ/ 297 kcal; Tuky: 0 g; z toho nasycené mastné kyseliny: 0 g; Sacharidy: 71,0 g; z toho cukry: 71,0 g (fruktóza >65%, glukóza < 26%); Vláknina: 5,7 g; Bílkoviny: 0 g; Sůl: 0,06 g
Alergeny
Bez alergenů
Skladování
Skladujte v suchu a temnu. Sirup má dlouhou životnost. V suchém prostředí a 10 °C až 35 °C je možné jej skladovat až tři roky.
Země původu
Mexiko
Obsah
540 g/400 ml
Parametry
BIO, RAW, vegan | |
Země původu | Mexiko |
Produkty bez alergenů | Bez skořápkových plodů, Bez celeru, Bez siřičitanů, Bez podzemnice olejné (arašídů), Bez vajec, Bez mléka, Bez sóji, Bez vlčího bobu (Lupina), Bez lepku, Bez hořčice, Bez sezamu |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář